Selamlar,
Öncelikle gece vakti rahatsız ettiğim için kusura bakmayın, Derdi mi dökebileceğim tek platform burası diyebiliriz.
Hayatımdan kısa bir özet geçeyim, Genç bir kardeşinizim. Çok sevdiğim kuzenlerim var ve öz ailem gibi sever, sayarım. Ancak bir takım dengesiz kişi var (bana göre) ve bunların dengesizliklerini söylediklerimde bize karşı öyle değiller diyorlar. Ancak seven insan kıskanırmış ya, O durumdayım ancak master yaptım bu konu da. Bu kişilerin dengesiz olduğunu ailesi de söylüyor ancak ben onlarla konuşmalarını istemiyorum ve yanlarında dengesizlik yaptıklarını görsem bir kaşık suda boğarım cidden ve bu dengesiz dediğim kişi benim akrabam ve kuzenlerimin de kuzeni oluyor ancak nedense benim çok zoruma gidiyor böyle dengesiz bir kişinin kuzeni olmaları....
Cidden onların hayatına karışmak istemem ancak kıskançlığım master seviye de, Şimdi abilerim siz olsanız benim yerimde ne yapardınız çok merak ediyorum? Siz olsanız "benim kuzenlerim ile ilişkim, sevgim, saygım önemli onlar benim umurumda olmaz" dermiydiniz?