Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok kişi bunu korkutmak amaçlı yapıyor haklısınız. Fakat gerçekten şikayet etmeyecekleri anlamına gelmez. Herkes haklarını yasal yollarla arama yetkisine sahiptir.

Whatsapp görüşmelerini paylaşarak sadece kişisel bilgileri paylaşma suçu oluşmaz, başka suçlarda işlenebilir. Her sohbet görüntüsü paylaşan suç işliyor demiyorum. Fakat detaylı olarak atmak yerine sadece en önemli ve olayı ispat açısından elzem olan bölümleri paylaşıp, kalanını talep halinde pm benzeri bir şekilde atmak daha doğru olabilir. En azından paylaşılan kısımlarda ticari sır, itibar zedeleyici eylem, kişisel bilgiler (kaza geçirdim hasta oldum vb. de dahil) içermemesine dikkat edilebilir.

Not: Burası bir forum ve şikayet konularında birilerini yargılama yetkisine sahip değiliz. R10 olayı kendi içinde çözmeye çalışıyor. Tabi ki kesin çözüm olamaz. Ama insanların ufak tefek olaylar için dava açmasındansa organizasyon içinde çözümlemek daha makul oluyor. Bunun içinde objektif şekilde delilleri sunmak önemli.
Konuşmalar r10 için değil örnek bir şey için dedim. Kullanıcıyla olan önemli yerler paylaşıldı zaten , ki numara vs yok. Adam devlet memuruyum diyor ticaret yapıyor bu suç , ticaret yapıp devlet memuruyum diyor bu ayrı suç