hocam ukraynayı genel hatları ile anlatan videonuz varsa paylaşır mısınız?
Maalesef yok hocam fakat yakında güzel videolar çekeceğim sormak istediğiniz birşey olursa özelden ulaşabilirsiniz
iş imkanı varmı hocam ayrıca Rusya ile durumlar kritik olası bir savaş görülüyormu halk tarafından?
Rusya ile yaşanan durumlar bizi pek etkilemiyor hocam. Durumlar genelde Rus sınırı tarafında bundan dolayı etkilenmiyoruz. Maalesef iş fırsatları yok genelde parası olan gelip burada iş kuruyor ve de kazanıyor.
Ayrıca Antep Fıstığını bizden ucuza satıyorlar ne hikmetse 40 lira da fark var arada neredeyse..
Ukrayna üniversiteleri nasıl? Sıralamaları biraz düşük geldi bana.
Hocam güzel üniversitelerde var, güzel eğitim veren üniversitelerde fakat ne bölümü okuyacağınıza göre kesin birşey söyleyebilirim. Bu sene biraz sıralamaları düştü üniversitelerin.
Hocam ukrayna da şu an ps5 bulunuyor mu ?
Şuanda maalesef pek bulunmuyor hocam olan yerlerde de fiyatı 10 bin türk lirasına geliyor
Hocam selamlar, Ukrayna'ya tatil için gelmeyi düşünüyorum. Sizce şu dönem de gelmek mantıklı olur mu? Yapılabilecek aktiviteleri ve gezilebilecek güzel yerleri açık mı şuan? Tatil için fikir verebilir misiniz?
Teşekkürler
Selamlar hocam, bütün her yer açık. Hayat burada normal. Sürekli hafta sonları düzenliyorum. Gelmek isterseniz tüm konularda yardımcı olmak isterim.
www.tatilukrayna.com
fiyatlar çok yuksek oysa duyumlarım dogru degilmiş duydugum ise 100 usd ile 1 hafta ye ic paran artar olmuştu videoda izledikten sonra bizim ülkeden pahalı herşey bir dana kıyma ucuzmuş
Önceden çok daha ucuzdu hocam fakat artık türk lirasının değeri düştüğünden sonra burasıda artık çok pahalı geliyor.
Maalesef