civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hazır olan tüm paketler multi vitamin gibidir, ihtiyacınız olan ve olmayan pek çok kaynak bir arada, kaliteli ve kalitesiz pek çok backlink de bir arada. Yaptığınız işi ben de yapıyorum hocam, sonuçta müşteriye bir şey önerip kefil oluyorsanız, elbette bir kar payınız da vardır ki, bunun karşılıgında siz de doğru bir hizmet aldırmak istiyorsunuz. Ben genelde, paketleri kendime göre modifiye ettiriyorum.

Örneğin link çıkmaktan başka değeri olmayan sosyal pinlemeleri hariç tutup, daha fazla tanıtım veya blog backlink istiyorum.
Çalışmadan önce mutlaka örnek rapor istiyorum, rapor paylaşmayan ile çalışmıyorum, zaten tek seferlik müşteri olmadıgınızı görenler rapor veriyor genelde. Örnek rapor ile random olarak kontrller yapıp kalitesine bakıyorum, ona göre çalışıyorum.
Mesela forum tanıtımıı, pek çok kişi işe yaramaz dese de yarıyor hocam yaptırıyorum, ancak bunu zamana yayabilen ve her 5-10 forumda içerik değiştiren arkadaşlar ile yapmayı tercih ediyorum. Ayrıca forum listesine bakıyorum .mk .co uzantılı, aynı ipde backlink borsası için açılmış ve site tanıtım dışında alt forumu olmayan yüzlerce forumla hizmet veriyorsa elveda diyorum. donanimhaber gibi kaliteli forumları barındıran arkadaşların lsitelerini tercih ediyorum.

Link dağılımı da önemli, dofollow, nofollow, ugc, sponsored, doğal bir dağılım olmalı. Bu da yapılacak bir sonraki çalışmayı belirlemede önemli. Paket almadan önce raporu incelemenin bu açıdan da faydası var, Premium bulk sorgulama araçları ile paketin link dağılım oranını da görebiliyorsunuz.

Kaliteli ve güçlü tanıtım yazıları, ve siteyi otoriter kılacak diğer iç ve dış seo etkenleri olmadan seo paketleri tek başına ancak bir kıvılcım yaratabilir bu da bir gerçek.

Direkt kişi öneremem malesef, ancak seo paketi alırken bu bakış açılarıyla yaklaşabilirsiniz.
şu konudaki en verimli cevap oldu gerçekten, elinize bilginize sağlık hocam. teşekkür ederim.