Duran polis (trafik polisi) olacağım dermişim çocukluğumda. Liseden sonra 3 - 4 yıl uğraştım. Bir kaç sınavında yedekte kaldım. Yedek sıram gelmesine rağmen çağırılmadım. Bir kaç tanesinde hesaplamada olmaması gereken küsürlü puanlar verilerek kazanamadım. İtirazlarım sonuçsuz kaldı. En son sınavda ise kazandım, ancak bu seferde soruların çalınması ayyuka çıkınca iptal edildi. Bütün bu süreç sonunda sinir ve stresten dolayı çeşitli mide hastalıklarına yakalandım. Halen o hastalıklar katlanarak devam ediyor.
Son mücadelemden sonra daha fazla dayanamadım üniversite okudum. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Şuan yüksek jeoloji mühendisiyim ve işsizim. Benim yukarıda bahsettiğim ve halen yaşadığım başarısızlık ve hüsranların sorumlusu ben değilim. Gençlere armağan edilen bu günde gençliğimi yok edenlere, hayallerimi çalanlara ve onlara şakşakçılık yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Mahşer günü hesap vakti geldiğinde denilse ki, bu insanlara hakkını helal et cennete git, helal etmezsen cehenneme gideceksin... Yemin olsun yine hakkım helal değil. Zehir zıkkım olsun aldıkları maaşlar, aldıkları yardımlar, yedikleri lokmalar...