[QUOTE=Tartaros;1080168963]Ben bu tarz düşüncelere saygı duymuyorum açıkca belirteyim.

Daha ne dediğin anlaşılmıyor 50 tane şey söylemişsin. Hayır 20 yıldır trade yapıyorum diyorsun okurken ben utandım, sen nasıl yazıyorsun? Altı kapalı üstü dolu konuşmak kolay. varsa bi analizin, grafiğin atarsın değerlendiririz.
Söylediklerinin zaten hiçbir analiz, psikolojik, temel, grafiksel olarak bi yorumu yok....[/QUOT

üstü kapalı nasıl konuşmuşum net olarak ne dediğimi herkezin anlamış..ayı piyasası yaşamamış insanlar yok bu düzeltme yok keriz silkeliyorlar kimide resi atmış yemyeşil coinler... bu arada ben burada kimsenin yatırım danışmanı değilim trade piyasalarında işlem yapan deneyim sahibi biri olarak yazma gereği hissettim ve yazdım gidin grafiği analizi para kazandırdığınız kurumlardan alın

bu sitede varmıydı 1 kişi 59 000K da btc shortluyorum diyebilen cesaret sahibi
kendine bu kadar güvenmeyen insan buraya kalkıp yazabilirmi..

buradan coin piyasasındaki arkadaşlara seslenıyorum kaldıraclı işlemlere girmeyin kredi kullanıp girmeyin varsa borsadan cıkarabildiğiniz nakit bekleyin nerede duracak bakın...

bu btc nın aşşağı yukarı nerede duracağınıda yazarımda neyse daha fazla insanlarla uğraşmak istemiyorum..

grafiğe bakmadan yazmısdım bu yazıyı 30 000 den alırsınız yazmısdım şimdi graiğe bakdımki 30 002 yi görmüş tabi buda grafig filan bilmeden sallanmış bir sayıydı diye düşenebilirsiniz...eğer coinlerde işlem yapsaydım 30500 lerde parcalı alım yapmaya başlardım...