Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sektöre bilgisi olmayan girmesin açık ve net söylüyorum bu işe ehliyetsiz başlamak diğer firmalarıda etkiliyor sonra çıkıp türkiyedeki hosting sektörü kötü diyorlar nedeni bilgisizlik adam yıllık 7.000 -8.000 ₺ barındırma ücreti öderken ileride başına gelecekleri bilmiyor bi hata oldumu bunun faturası müşteriye yansıyor o müşteride firmaları kötüleyip yurtdışından hizmet almak zorunda kalıyor

Hocam hak veriyorum ozellikle musteri cekmek icin yalandan Bayan isimleri uydurup ve fake musteri hesaplari olusturup firmamizi tercih eden cok kisi var bakabilirsiniz diyen arkadaslar icin konusuyorum; Tamam anliyorum musteri cekmek istiyorsunuz fakat musteri yalanla dolanla insanlari kandirarak kotu yollarla cekilmez.

Yani Ya durust olun yada yalanlarinizi itiraf edin. yada heves edip girdiginiz piyasadan cikamadiginizda insanlara cesitli bahaneler uydurmadan once onlarin haklarini nasil oderim diye empati yapin.

Birkac hadis ile bu firmalara seslenmek istiyorum;

Saff Suresi, 2. ayet: "Ey iman edenler, yapmayacağınız şeyi neden söylersiniz?"
Saff Suresi, 3. ayet: "Yapmayacağınız şeyi söylemeniz, Allah Katında bir gazab (konusu olması) bakımından büyüdü (büyük bir suç teşkil etti)."
Nur Suresi, 11. ayet: "Doğrusu, uydurulmuş bir yalanla gelenler, sizin içinizden birlikte davranan bir topluluktur; siz onu kendiniz için bir şer saymayın, aksine o sizin için bir hayırdır. Onlardan her bir kişiye kazandığı günahtan (bir ceza) vardır. Onlardan (iftiranın) büyüğünü yüklenene ise büyük bir azap vardır."