civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam site adresi ile aratıp indekste görünmesi, başlıkla aratınca ilk 100 de vay 500 de bile çıkacagı anlamına gelmez. Ancak metni aratmanıza rağmen çıkmıyor ise, search consoledan verilen hatalar var mı bir bakın derim. Belki de contenti indekslemeyi engelleyen hatalar vardır. Bir sorun var ise, seaarch console zaten size bilgi veriyor, eğer herhnagi bir hata yoksa acele etmeyin, daha 1 hafta olmuş hocam, sadece 1 hafta Google bot belki de bir defa girdi çıktı sitenize, aceleci davranmayınız
Hocam bundan önceki tüm sitelerimde indexlendiğinde 1 haftalık sitelerde makale içeriğiyle arattırdığımda buluyordum. Search console'de herhangi bir hata yok. info:siteadresi.net yapıncada site adresi çıkmıyor. Spam skoru yüksek olunca ve bundan önce deneyimlediğim tüm sitelerimdeki verimi alamayınca doğal olarak bi dakika ya ne oluyor dedim

1 ay önce bir site açtım tüm ayarları yaptım site 4 makale var ve 1 hafta içinde index alıp sıralamaya girdi. Yine 2 ay önce açtığım sitemde tüm içerikler indexlendi ve sıralamaya girdi.

Umarım dediğiniz gibi beklemeyle düzelir

Birde bundan önceki sitelerimde dışarıya link vermiyordum yazı içerisinde ancak bu sitede 15 makale yazdıysam hepsinde dış link ve dahili iç linkleme yaptım.

Hadi hayılısı ne diyelim mecbur bekleyeceğiz