Konfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.

Girmiş olduğum makaleler site:siteadresi.net şeklinde girdiğimde index almış olarak görünüyor ancak makale bailıklarıyla Google'dr arattırdığımda hiç bir sayfada sıralamada çıkmıyor. Sıralamada 5. Sayfadada çıksa kabulüm ama çıkmıyor. Ayrıca makale içerisinden bir yazyı kolyalayıp yine Google'de aratıyorum çoğu çıkmıyor. Bundan dolayı endişrm var yoksa spam skprunu pek taktığımdan değil. Ayrıca ahfress tarzı sitelerde aldığı backlinkleri kontrol ettiğimde sadece benim eklediğim 3-5 backlink görünüyor eski aldığı backlink varsa göremiyorum. Bu arada ücretsiz ahfress'ten kontrol ediyorum. Yani kısacası sitenin neden spam skoru yüksek oda muallak.

hocam site adresi ile aratıp indekste görünmesi, başlıkla aratınca ilk 100 de vay 500 de bile çıkacagı anlamına gelmez. Ancak metni aratmanıza rağmen çıkmıyor ise, search consoledan verilen hatalar var mı bir bakın derim. Belki de contenti indekslemeyi engelleyen hatalar vardır. Bir sorun var ise, seaarch console zaten size bilgi veriyor, eğer herhnagi bir hata yoksa acele etmeyin, daha 1 hafta olmuş hocam, sadece 1 hafta Google bot belki de bir defa girdi çıktı sitenize, aceleci davranmayınız