civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun yıllar boşta kalan domainin spam skorunun yükselmesi normal, ya da eski çalışmalarda yükseldiyse boşta oldugu için düşmemesi. Siz kaliteli bir proje ortaya koyduysanız, zamanla düşer spam skor, düşmezse de arkadaşın dediği gibi dert etmeyin, Google performansınıza odaklanaın, Google moz skorunu dikkate almaz, siz Google'a göre oyun oynarsanız, başka oyunun kurallarına takılmazsınız hocam
Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.

Girmiş olduğum makaleler site:siteadresi.net şeklinde girdiğimde index almış olarak görünüyor ancak makale bailıklarıyla Google'dr arattırdığımda hiç bir sayfada sıralamada çıkmıyor. Sıralamada 5. Sayfadada çıksa kabulüm ama çıkmıyor. Ayrıca makale içerisinden bir yazyı kolyalayıp yine Google'de aratıyorum çoğu çıkmıyor. Bundan dolayı endişrm var yoksa spam skprunu pek taktığımdan değil. Ayrıca ahfress tarzı sitelerde aldığı backlinkleri kontrol ettiğimde sadece benim eklediğim 3-5 backlink görünüyor eski aldığı backlink varsa göremiyorum. Bu arada ücretsiz ahfress'ten kontrol ediyorum. Yani kısacası sitenin neden spam skoru yüksek oda muallak.