Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0 TL.
Gelen müşterilerinizden olumlu yorum vermeleri için cüzi miktarda bir indirim vererek kolay bir şekilde üst sıraya çıkabilirsiniz.
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim.
ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onun için harcama yapmana gerek yok kelime ya da yakın bir domain al yaptığın işleri anlatan içerikler gir sosyal medya hesaplarıyla destekle google benim işletmem hesabını da oluştur görev tamam en azından bulunduğun bölgeden arayanlar için kafadasın hadi hayırlı olsun
akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok bütçeye gerek yok hocam. Wordpress one page tema, tanıtım içerikleri resim vs. Yeterli olur diye düşünüyorum sonrasında bir kaç link tanıtım yazısı işi çözecektir
Gokotas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amme hizmeti,

en üstte görülmen için 3,09₺ ortalama reklamlarda teklif vermen lazım. Rekabet orta diyor demek ki pilav veya tavuk kelimesine reklam veren de var. Belki bunlar piyasayı artırıyor olabilir. Burada en temizi lokasyon reklamı vermek. Burada Türkiye'deki aranmayı görüyorzu da İzmir için yapınca da aynı sonuç çıkıyor. Ortalama aylık aranma sayısı 20-30 arası. Haziran gibi bir artış bekleniyor ardından düşüş bekleniyor.

Para kazanma açısından bakıp çok çok çok iyimser olalım,

Ayda 30 kişi günde 1 kişi,

1 tık: 3₺ olsun
Her tıklayan satın aldı diyelim
Tavuk pilav 10₺ olsun
günlük kazanç 7₺
Aylık kazanç 210₺
Reklam gideri: 90₺
Reklam kazancınız: 120₺

Bu tablo aşırı iyimserdir. Reklam vermeye değer mi? SEO yaparsam daha mı iyi olur? Adımı duyurmam da yeter mi? Ortalama sepet değerim 10₺ nin üzerinde mi? gibi soruların cevaplarını sizlere bırakıyorum. Detaylı bir fikir vermiş oldum. Dediğim gibi bu tablo hiçbir zaman olmayabilir fazla iyimser davranarak veriler üzerinden yazdım. Bir gün 50 tık alıp 100 sipariş çıkarsanız durum değişir tabi. Veya 1 ay boyunca tıklayan hiç kimse alışveriş yapmazsa sonuç zarar olabilir. Burada karar sizindir.

Şimdiden bol satışlar bol kazançlar.
Değerli cevabınız için çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun