Siyasi konuların yasak olması kesinlikle doğru bir tutum. Ancak Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde ülke yangın yerine dönmüşken bazı devlet görevlilerin ismi kanıtlı belgeli hiç karışmaması gereken olaylara karışmışken bunun siyasetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Örnek vermek için yazıyorum. Devlet yap işlet devret ile havalimanı yapmış yılda toplam 100 kişi uçmamış ise bunu olurda bilmeyen var ise herkesin görmesi öğrenmesi bilmesi şarttır. Bu ve benzeri örnekler için konuşuyorum.

Geçen gün zerre siyaset ile uzaktan yakından alakası olmadığını düşündüğüm ülkedeki demokrasi ve hürriyet adına açtığım konu dahi siyasi diye silinmiş durumda.

Kısacası evet siyaset yasak olsun bende sevmiyorum ancak R10 gibi büyük bir forumda bu tür konuların konuşulması gerektiğine inanıyorum. Sakın burası ticaret forumu demeyin. O zaman maxi geyik kaldırılsın.

LÜTFEN KONUYU SİYASİ BİR ALANA YAKLAŞTIRMAYIN BİLE. KONU R10 DAKİ SİYASİ KONU YASAĞININ BİRAZ OLSUN DARALTILMASI TALEBİDİR.