makenzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Proxcis hacklink hocam çok illegal bir yöntem, ama bunun o kategoride olduğunu sanmıyorum eğer öyleyse konuyu yetkili arkadaşlar silebilirler. + para ile satmıyorum listemde vardı gördüm denedim paylaştım
Kontrol etmem amaçlı iletebilir misiniz?
Muhtemelen legal bir link, benzer birçok çeşitte kendim de alıyorum. Siteye zorla erişim, bir zafiyetten yararlanma veya dosyalarına erişip izinsiz ekleme gibi bir durum yok ise kullanılabilir..

Edit: Klasik yönlendirme linki arkadaş, hani bu zaman zaman Google bağlantılarından, otoriter sitelerden, pinglerden ve botlardan aldığımız gibi. Tek farkı edu ve yüksek otoriter olması.
Alacak arkadaşlar herhangi bir site, bloğun footer bölümüne koyun; Google, analiz botları fark etsin. Aksi durumda zaten ise yaramaz.
Siteye zorla erişim, yazılım kaynaklı aciklardan yararlanma, zafiyet kullanımı gibi sebepler olmadıkça ve bunlar yerel siteler olmadıkça hacklink, bundan uzaklaşalim algısı yaratmayalım.
Binlerce sektör ve kaynak (günümüzde olmasada) bu şekilde yönlendirme linklerini popüler zamanında çok kullandı. Şimdi daha çok da-pa, ur,dr arttırmak amaçlı veya news yayınlı pbn sayesinde sitenin İndex süresi gibi etkenler için kullanılabilir.
Sitenin kod, html yapısı (yazılım kısmını tam bilmiyorum) bu yönlendirmeye izin veriyor.

Yönlendirmenin çıktığı ana kaynak siteye isterseniz binlerce link çıksın Google'a ping yöntemleri ile gösterin yine de zarar vermez, vermiyor. Artık günümüzde sadece bir çeşit manipülasyon yöntemidir.

(Yabancılar bu yöntemleri yıllardır kullanıyor, 500$'dan başlayan fiyatlarla tarayıcılarını botlarını bile yapmış. Benim insanım da milletim de kullansın).