Merhabalar Sizlere birşey danışmak istiyorum pek arkadaş edinen veya arkadaşı olan biri değilim o yüzden buraya yazmak sizlere danışmak istedim konuyu inşallah doğru yere açmışımdır.
Yaklaşık 2 yıllık ilişkim var ilk 1 sene çok güzel geçti neredeyse 0 kavgamız vardı herşeyim oydu okula gitmezdim derslere gitmezdim hergun 2 saatlik yol gidip onun yanına giderdim her günümüz birlikte geçiyordu son zamanlarda bana çok kötü davrandığını fark ediyorum her gün bi bahane ile gelip ayrılmak istiyor veya hata onun olmasına rağmen özür bile dilemeden o zaman benden ayrıl diyor.
bana sürekli erkek arkadaşlarını savunuyor ve ben buluşalım diyorum istemiyor sıkılıyorum seninle diyor ama aradan saatler geçince erkek arkadaşları ile storyler atıyor bu durumlar beni artık çok yıprattı bir gün seni seviyorum diyor diğer gün yine aynı şekil ayrılmak istiyorum asla olmuyor 2 dakika aklımdan çıkmıyor veya başkası ile olacağı aklıma geliyor bu beni daha fazla üzüyor
ben artık çok yoruldum napacagimi hiç bilmiyorum buraya biraz içimi dökmek istedim tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz hayırlı geceler hepinize.