Golsime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklımdan geçenlerin yazıya dökülmüş hali. Tecrübeyle sabittir.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sakın yapma çirkin olsun fakir olsun saygılı efendi anlayışlı olsun. Kimse değişmez düzelmez ben yandım sen yanma güzel diye kanma 🙂 bir dost
webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gerçekten şükrettim ya senin adına da ayrı üzüldüm. Umarım sorunun çözülür tatlıya bağlanır. En kötüsü benim de aklımdan kaçırmak geçerdi
LyFalco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlilik dediğin bu arkadaş en fazla bu. Takip edenler vardır belki engin özdemir.

https://www.youtube.com/watch?v=6wMDYz5tm4Y

Ben kız arkadaşıma ilk evlilik lafını açtığımda ailen beni istemiyorsa şimdi söyle ileride söylersen ikimizde çok üzülürüz demiştim. Bu tarz bir durumda olsaydık ayrılırdım direk. Kız bile sana yokuş yapıyorsa herhangi bak herhangi! birşeyi şart koşuyorsa özellkle maddi olarak istekleri varsa direk ayrıl derim.

İnsanlar evlenmeyi ölümsüzlük. Sanıyor dünyalık şeyleri daha ön planda tutup daha önemli hale getiriyorlar. Mutlulukmu oda ne önce altınları getirsinler.
sarkotance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi üzmek istemem hocam ama yol yakınken direkt vazgeçin. Ailesi böyleyse kesinlikle evliliğinizde ciddi sıkıntı yaşarsınız. Çok yakın örneklerini gördüm çünkü. Ayrıca mutlaka böyle bir ailede yaşayan kızda ciddi etkilenmiş olabilir. Evlendikten sonra bunu yansıtmaya başlayabilir. Herşey aşk, sevgi değil evlilikte en önemlisi mantık ve anlayıştır. Aşk ve sevgi mantığın ve anlayışın olmadığı yerde biter. Karın doyurmaz derler çok doğru. Sadece bunu değil en kötüsünüde düşünün, bugün böyle davranan bir aile yarın anlaşamayıp boşanmaya kalkarsanız neler yapar siz düşünün. Yıllarınız heba olabilir ve değmez.
ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evleneceksen mutlu yuva kurmak istiyorsan çocuk sahibi olmak istiyorsa elbette bu istenilenleri harfiyen yapacaksın ve ailen de kız tarafı ne derse desin ses çıkarmayacak alttan alacak.
Sen evlendiğin anda artık bir baba adayısın tüm bunlara göğüs germen lazım, bu yüzden kızın ailesi son derece haklı.
Sonuçta ev geçindireceksin herşeyden sen sorumlusun, yağmur yağmaması gerekiyorsa yağmura engel olman, hatta gerektiğinde doğal afetleri bile durdurman lazım.
Şaka lan şaka ,arkana bakmadan kaç

Ailemi ezdirmeyi düşünmüyorum. Benim sunacağım yapabileceğim şeyleri belirttim. Bunları kabul etmiyorsanız olmasın dedim. Kıza bizzat söyledim. Kızla ciddi anlamda tartıştık. Yapamayacağımıza evet diyip söz veremem maddi gücümüz belli işine geliyorsa cevabını verdim. Yapabileceğim şeylerin dışına 1 kuruş dahi çıkamam ailemi zorlayamam dedim. Verirlerse güzellikle verirler vermezlerse biz o kapıdan dönersek bir daha gelmeyiz. Herkes kendi yoluna cevabını verdim. Çok istiyorsan kaçarsın. diyede ekledim.
-Kızı sıkıştırıyorlarmış zaman zaman, özellikle halaları biz sana bunu şunu ayarlarız felan diyorlarmış. Ailemi halalarım etkiliyor, halalarımla konuşmayın diye kavga ediyorum her gün diyor.
-Bugün bana kaçmayı düşündüğünü söyledi. ne zaman olduğunu bana söylemeyeceğini belirtti. Sanırım ailesiyle ciddi anlamda tartışıyor.