Burada bazı insanlar tecrübeleriyle başkalarına faydalı olmaya çalışıyor. Sadece dandik ezoic firmasındaki tecrübenizle, adthrive veya mediavine gibi google iş ortaklarını tecrübe etmeden bu insanları aşağılamaya çalışmanız hiç hoş olmamış.
Bu ağlarda işleyiş adsense gibi değil. Sektörünüzde eli ayağı düzgün bir siteniz varsa, firmalar reklamlarının sitenizde yayınlanabilmesi için anlık rekabete girerler. Ayrıca bu firmalar siteniz için özel müşterilerden pazarlıkla reklam da toplarlar. X google ortağından 1000 gösterime aldığım bedel, bu reklam ağına geçmeden önce 1000 ziyaretçi başına aldığım bedelden yüksek.
Bence elinizdeki malzemeye bakmadan firmaları kötüleyeceğinize, reklam verenlerin rekabete gireceği bu ağlara uygun kalitede işler çıkarmaya çalışın.
Sakin ol şampiyon 😇 öncelikle ben adx kullanan arkadaşları ne aşağıladım nede hakaret ettim. Sadece aracı bir firmanın daha iyi vermeyeceğini ima ettim ki, şuan ezoicte mevcut aktif hesabım premium ortaklığa davet edilmiştir ve şuan en değerli reklamlar web sitemde yayınlamaktadır. Ancak yinele Adsense kadar gelir sağlamıyor diyebilirim (reklam yerleşimi konusunda uzmanım, en değerli en çok tık alan alanlar kullanılmaktadır). Ha adtrive yada mediavane belki gelir açısından daha iyi veriyor olabilir. Ama mantığım aracı bir firmanın Adsense den iyi vermeyeceği yönünde. Sitem, konusunda özgün ve zengin içerikli bir İngilizce sitedir. Ezoicte reklamların %60 civarı Google reklamları, %40 civarı diğer Amazon diğer reklam ağlarından gelmektedir belirteyim. Saygılar 🎩