Uyarı: "Derdini Seveyim" makamında gereksiz bir iç dökümüdür.

Derdimi seveyim diyorum kendime ama sanırım son zamanlarda kendime çok dert edindiğim bir konu bu. Kendim hiç iphone kullanmadım ama eşim yıllar evvel aldığı Iphone SE'ye o kadar alışmış ki Iphone harici telefon kullanmayı aklının ucundan bile geçirmiyor. Sorun ise şu; zamanında bu telefonu alırken 16 gb versiyonunu almış ve şuan pil ömrüyle birlikte hafızası da tıkanmış durumda telefonun. Telefonda fotoğraf depolayamıyor, düzenli olarak whatsapp, instagram gibi uygulamaları silip yeniden yüklüyor tama temizleme yapabilmek için. Ara ara da kendince sinir oluyor ama benim dertlendiğimi görünce de geçiştiriyor. 2 yıllık evliyiz ve önce Iphone SE 2'yi bekledik alabiliriz belki diye ama onu sevmedi. Sonra bu Iphone 12 çıktı ve tam aradığı tasarımdı eşimin. Ama fiyatları sağolsun. Çok denedim farklı telefonlara yönlendirmeyi ama başaramadım. Ev eşyalarının borcu devam etmiyor olsa yeni bir borca girip almak istedim ama cürret edemedim. Ara ara canımı sıkıyorum bu duruma ve aklıma İbrahim Tatlıses'in flüt sahnesi geliyor. Sonra daha nice dertleri olan insanlar geliyor, açlık, sefalet geliyor. Yine halime şükrediyor ve derdimi seveyim deyip bir oyun açıp dalıyorum boşluğa