Hocam aşağıdaki sorularımı cevaplar mısın.
Dropshipping artık herkesin işine geldiği gibi kullanılıyorda...
1. Bayilik ücreti var mı? Üyelik Ücretsizdir
2. Kargolama size mi ait Bir kısmı bana ait bir kısmı direk üretim fabrikasından çıkıyor. kargo ücretleri ise Bayi ile müşteri arasındadır.
3. İptal - İade durumlarında prosedür nedir Fantezi ürünlerinde hijyen kuralları gereği iade yoktur ki bu bu sektör için çok iyi bir durumdur. İptallerde ise sipariş vazgeçme durumlarında iadeniz hemen yapılıyor
4. Pazar yerleri için yazılım desteğiniz var mı? (Bunu meraktan soruyorum sadece. Pazar yerlerine o komisyonu vermek istemiyorum. Kendim sosyal ağ ve web sitemde satmayı düşünüyorum). Pazaryerlerine aktarım bayi sorumluluğundadır ama dilediğiniz takdirce yardımcı olunacaktır. Benim tavsiyem ve fikrim dolap yada instagramda satacaksanız beğendiğiniz ürünleri kendi açıklamanız ve ürün ismi ile satmanızdır. Geri dönüş alma şansınız daha fazla olacaktır.
5. Ürün bilgisi için alt yapınız var mı? (Web servis veya sizin deyiminizle XML) Var. ama trendyol gibi yerlerde buybox sistemine takılmamak için manuel ürün adı gibi özellikler eklemenizde yarar olacaktır. bu genelde yaşanan ve yapılması gereken bir sıkıntıdır.
6. Üretici misiniz? Aracı mısınız?