sende sanırım embesillik mevcut arkadaş o beğenmediğin proje de 7000 çekilmiş video 2 milyon soru var on binlerce öğrenci kullanıyor o projeyi eğitim alıyorlar senin gibi ödevlerini başkalarına yaptırmıyorlar öğreniyorlar ayrıca ben tasarımcı değilim ama yeni tema zaten yapılıyor bitirince giydidiriz. Senin 10 binlerin kullandığı bir projen var sanırım at görelim arkadaş neyi yapmışsın kim kimin eline ne veriyor 1 tane projen yok 1 tane siten yok laf idiyotu seni sen aws hesap alıp satmaya devam et
Onbinlerin kullandığı projeye bak hahahahahahahahahahaha. Kullanıcı girişi bile sorunlu. Formlar saldırıya açık hahahahahaahah.
Benim yaptığım projede 1 günde yüzbinlerce liralık işlemler yapılıyor senin kıytırık sistemine benzemez. Hem sana ne benim aws hesap almamdan sana giren çıkan mı var o konuda. Konuştuğumuz konu yazılım ama baktın ezilmeye başladın hemen aws hesap, ödev konularıma salladın. Aşağılık sendromun devreye girmiş anlaşılan.
Ayrıca ağzını topla bana karşı. Yoksa ben de çok güzel bozarım ağzımı haberin olsun koçum.