Hocam ileride baya başına dert olacaklar . Senin gibi onların kızına bağlı birini bulmuşlar her dediklerini yaptırıyorlar . Hadi tamam seni geçtim ailenede acımıyormusun ? Belliki ailen iyi kalpli çocuğunu seven biri ki o laflara rağmen sırf sen istiyorsun diye arsasını bile satıyor ev almak için . Ne yapıp ne edip evlenme izin verecek karşı taraf merak etme çünkü böyleleri böyle böyle tabiri caizse sana tasma takmak istiyorlar o kıvama getirene kadar uğraşacaklar . Yol yakınken vazgeç bu evlilikten . Hatta bak sana şunu söyliyim sen simdi babasını ara ve ben evlilikten vazgeçtim de evlenmeyeceğiz de . Bak emin ol ikinci gün seni arayacak nereye damat neden gidiyorsun neden evlenmiyorsun vs diyecek bu seferde tasmayı sen takmış olursun . Sana tasma takmalarına izin verme bu tür aileleri çok cok cok iyi bilirim hele bulunduğum bölgede bunlardan çok çok çok var .Yol yakınken vazgeç . Sana tasma takarlarsa ilerde borç batağında , onların laf atmalarıyla geçirirsin bir ömür .Seni bıraktım okurken ailene üzüldüm . Annemizi babamızı bu kadar üzmeye hakkımız yok .