Merhabalar, yazacağım konu dışı çıkarsa lütfen mazur görün. Herkesin satıcı gözü ile yorum yapmış olduğunu görüyorum, alıcı gözü ile neden bakmıyorsunuz?

Ben burada bir E-Pin Script satın aldım ve kendileri forumda E-Pin alanında popüler.

Satın almadan önce efendim, beyefendi, hemen yardımcı olalım vb. Satın aldım, konusunda script kurulumu yapmıyoruz filan yazmıyordu ama alanında popüler oldukları için bende kurulum yapıyorlar diye düşünüyorum. Kendileri kurulum yapmadıklarını belirtti ve script dosyalarını bana attılar, dosya içerisinde kurulumu anlatan not defteri bulunuyor oradaki talimatlara göre kurulum yaparsınız dediler. Harfi harfine talimatları yerine getiriyorum ama bir yerde hata çıktı, kendilerine yazıyorum bir bağlanın bakın talimata göre uyguladım ama hata çıktı diyorum, script'in yarı fiyatı kurulum ücreti istediler tabi vermedim ve forumdan destek alarak yaptım. Script'te hatalar var ama benim kurulumumdan kaynaklı değil, bariz scriptte hatalar bulunuyor, kendilerine WhatsApp 'tan bildirdim dönüş yapmıyorlar ama satın almadan önce bir soru sorduğumda hemen cevaplıyorlardı, satın aldıktan sonra ne oldu? Mail attım ve bana üç sonra WhatsApp 'tan dönüş yaptılar : Script açık kaynak kodlu ve forumdan birilerine yaptırabilirsiniz dedi. Forumda bir konu açtım ve birisi ile anlaştık sağolsun tüm belirttiğim hataları giderdi.

Kendi fikrimce ve burada alanında popüler birisi ile bu tarz şey yaşadığımdan dolayı belirtmek istiyorum ki;
Satın almadan önce müşterilerinize nasıl davranıyorsanız, satın aldıktan sonra da o şekilde davranın. İlk önce müşteri odaklı çalışın, işini güzel yapıyorsan zaten her türlü kazanırsın.
İşini severek, müşterilerine karşı saygısını koruyan, yardımsever, sevilen ve sayılan bir çok hocalarım var tabi onlar baş tacımız.