FSTDESK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada ben lambda+ses to S3 uygulamasını daha önce yaptım. Ancak benim amacım emailleri otomatik olarak S3'e arşivlemekti.

Yani 10 tane farklı mailimi aynı zamanda x mailine otomatik forward ediyor ve maillerin S3'de arşivlenmesini sağlıyordum.

Elbetteki direkt email servisi olarak kullanman için de bu servislerden yararlanabilsin ama dediğim gibi biraz yorucu olabilir set etmesi.
Hocam size şöyle özetleyeyim. Çok basit ve az görseli olan bir küçük web sitem var. Bunu müşteri amazon aws ile kurdurmak istiyor. 2 kişi de çalışan var. bu çalışanlar için de 2 tane örneğin ahmet@sirketadi.com ve ayten@sirketadi.com isimli mail açacağım ki sayfanın iletişim bölümündeki formu dolduran müşterinin maili onlara gitsin. Artı olarak hiçbir şey yok. yani komplike olmayacak site. Bu iş amazon aws üzerindeki ilk işim olacak ve elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum açıkçası şuan sadece lightsail ve ec2 hakkında bilgim var. siz script, lambda, SES, S3 diyince gözüm de korktu biraz umarım demek isteiğimi anlatabilmişimdir. Ben şimdi bu siteyi ne ile kurayım az önce anlattıklarıma göre tavsiye verebilir misiniz