celikali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzülme hocam vardır bir hayır.
Canın sıkılınca şöyle düşün sen iş alabiliyorsun en azından millet yeniyiz diye iş vermiyor güvenmiyor nasıl olacak bilmiyorum.
Bizi de boşver virüs dönemindeki esnaflar çok zarara uğradı Allah yardımcımız olsun elden bir şey gelmiyor🤷*♂️

Eyvallah hocam sağ olun. Benim dediğim iş, öyle değil ki. İşlerim derken yaptığım hiç bir şey yolunda gitmiyor
Cihatboran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağlık dışında hiçbir şeye üzülmeye değmez gerisi gelip geçici.
Halimize şükür ediyoruz hocam

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün bir çiftçinin eşeği derin bir kuyuya düşer. Adam ne yapacağını düşünürken hayvan saatlerce anırır. En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zaten kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkarmaya değmeyeceğine karar verir.

Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek üzerine atılan topraklar karşısında önce irkilir, sonra üzerindeki toprakları silkeleyip biriken toprak yığınına basarak yükselmeye başlar. Bunu gören çiftçi toprak atmaya devam eder ve eşek bir süre sonra kuyudan çıkmayı başarır.

Hayat üzerinize hep toprak atacaktır. Kuyudan çıkmanın sırrı atılan her toprakta silkelenip bir adım daha yukarı çıkmaktır. Sıkıntılarımızın her biri geçmez dediğimiz şeylerin geçmesi için bir adımdır.
Bana umut verdi bu yazdıkların 🏆
Ne güzel yazdın öyle mübarek