Siftahı yaptım ve ilk ben aldım. Harika olmuş

Emeğine sağlık hocam.
Çok başarılı bir tema , elinize sağlık.
Tema satın alınmıştır. İlgisi için hocama çok teşekkür ederim.
Alım yapılmıştır.Arkadaşa ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Yazilim Satin alinmistir. ilgisi icin tesekkür ederim.
Tema satın alınmıştır teşekkür ederim.
Çok başarılı bir çalışma, emeğinize sağlık. Tema satın alınmıştır. İlgisi için hocama çok teşekkür ederim.
Script satın alındı, gayet ilgili bir arkadaş. Fiyat / Performans açısından çok iyi bir script.
Script satın alındı teşekkürler beğendik.
Script alındı, başta gözlemlediğim gibi gayet başarılı ve kullanışlı. Teşekkür ederim
Çok başarılı acayip zevk verdi.
Script satın alındı, gayet ilgili bir arkadaş. Teşekkürler..
Çok başarılı bir Script satın aldım hemen.
Hızlı bir iletişim hızlı bir alışveriş oldu hayırlı işler bol kazanclar.
Bir adet script siparişi verildi, çok kısa bir süre içerisinde teslimat sağlandı. Daha önce de çoğu kez çalıştığım ahmet, işin de uzman ve aynı zamanda ise müşteriye değer veren sattığı ürünün arkasında durup müşteriyi memnun edebilmek adına özenle hizmet sağlayan bir arkadaşımızdır. Ben kendisiyle sürekli olarak çalışıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyatlara bu tarz hizmet almak zor, tavsiye ederim bir kez çalışın devamı gelecektir.
Kendilerinden alım yapıldı teşekkürler. Tasarım içinde ellerinize sağlık. Hayırlı satışlar.
1 adet alindi ilgisinden dolayi çok teşekkür ederim. gayret kullanışlı güzel bir tema
Script satın alındı. İlgisi için arkadaşa teşekkür ederim. Hayırlı satışlar dilerim.
alalım 1 tane
Script hızlı bir şekilde satın alınmıştır. İlgisi için teşekkür ederim.
script alındı teşekkürler Ahmet hocam
Çok güzel bir tasarım satın alındı elinize sağlık.
Yazılım satın alındı çok hoşuma gitti.
Hocama ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim.
Script alındı. Gayet ilgili. Site kurma konusunda benim gibi 0 bilgiye sahip birisine de son derece yardımcı oluyor.
Teşekkür ederim hayırlı işler.
ajans scripti alındı çok teşekkür ederim. Ahmet Bey.
Script satın alındı. Teşekkür eder iyi satışlar dilerim.
Script gayet güzel arkadaş gayet ilgili alışverişten çok memnun kaldım tekrar görüşmek üzere dostum
satın alım yapıldı. güvenilir satıcı+++
1 adet satın alındı,
çok güzel olmuş ellerinize sağlık güvenilir arkadaş
satın alındı. henüz kurup test etmedim ama dışarıdan bakıldığında buram buram kalite kokan bir çalışma olmuş. ellerine sağlık Ahmet hocam.
sipariş verdim. hızlı işlem için teşekkürler
Scripti aldım daha kurmadım fakat yazılımı yapan arkadaşın satış esnasındaki duyarlılığı işine ne kadar saygı duyduğunu gösteriyor.
Script alındı hızlı teslim etti teşekkür ediyorum kendisine.
Script satın alındı. Hızlı teslimat, ilgili satıcı. Teşekkür ediyorum, hayırlı satışlar
Satın alma işlemi gerçekleşti. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkürler.
Gerçekten Çok güzel tasarım 1 adet sipariş verildi
Satın alındı, teşekkürler
Tema satın alınmıştır. İlgisi için hocama çok teşekkür ederim.
Çok başarılı olmuş, elinize sağlık.
Satın alınmıştır.
Script alınmıştır, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim.
script alındı ilgili bir arkadaş
Script alındı ilgi ve alaka için çok teşekür ederim

Alım Yapıldı Yeni Güncelleme Bekleniyor 👍
Merhabalar,
Sizlere güzel bir haberimiz var

Scripti baştan sona yeniledik diyebiliriz ve bunu önceden satın alan sizlere de iletmek istiyoruz.
Bunun için dikkat edilmesini istediğimiz birkaç husus olacak onları altta belirteceğim, öncelikle güncellemeyi görmek için ilk sayfaya gidebilirsiniz.
Tüm detayları yazamasak da admin panel ve demoyu oradan görme şansınız oluyor.
Bize gelen gerçekten çok mesaj oluyordu. R10 içi ve R10 dışı çok fazla talep gören bir script oldu, çok beğenildi ve haliyle birçok istek oldu. Bu özelliği de ekleyebilir misiniz? Şuraları daha sade yapabilir miyiz? Hostingimde sorunlar olabiliyor onun için bir şey yapabilir miyiz gibi birçok mesaj. Bunların hepsini not aldık, arasından en fazla istenenleri uyguladık.
V2 Güncellemesi:
Admin Panel sıfırdan yazıldı.
Temaya çok istenen özellikler eklendi. İstekler doğrultusunda birçok yenilik dahil edildi.
Ekibimiz ve Paketler seçenekleri eklendi.
Anasayfadaki modülleri admin panelden gizleyip, ekleyebilme varyasyonları eklendi.
Admin panelden FTP+SQL yedeği alınabilecek artık.
Admin Panelde Log kayıtları ve Ziyaretçi kaydı tutulmakta. Admin Panelde Gece/Gündüz Modu Aktif
Teklif ve İletişim formları admin panelden direkt görüntülenebilecek. ---
Siteyi dilerseniz ilk haliyle kullanın dilerseniz de yeni halini talep edin onunla baştan kurulum yapın.
R10'dan mesaj olarak mail adresinizi atmanız yeterli lütfen diğer iletişim yollarından yazmamaya özen gösterelim. Takip edebilmemiz için sadece r10 üzerinden mesaj veya yorum atabilirsiniz. (WhatsApp üzerinden yazılan mesajlara dönüşler 24 saati bulabilir.) Herkese sırasıyla teslim sağlanacaktır, yarın gün içinde dosyalarınız iletilmiş olur. Veya geç yazmışsanız ertesi güne sarkabilir.