Ayrıca 30₺ ye satanlar asla benim kadar satamadılar. Smm panelden örnek verecek olursak r10 da ve çeşitli yerlerde en fazla ben sattım. (Bunu söylememedeki amaç satamıyorum gibi algılanmaması için, ama uyduruk bir script ile benim yazılımlarımı kıyaslayan, işi bilmeyen ve fiyatı en ucuza göre biçenler olması) Ben fiyatı 500 yapalım en kötüsü de 500 en iyisi de 500 olsun demiyorum
Hocam o vakit sorun nedir ki?
30 tl ye satan ayda 10 kez satınca 300 kazanıyosa
sen 500 den ayda 2 kere satsan 1K kazanıyosun.
Karşına rakip script çıkıyosa ve buda seni etkiliyor ise sende satış politikanı satış pazarlama tekniklerini geliştireceksin.
Rakip çıktıkça aynı scriptlerden yapan çoğaldıkça geliri düşen, alt limit konusuna sarılıyor.
Ne zaman bazı sektörler populer olsa yazılımcılar hemen o sektöre atlıyor hemen script çıkarıyolar, bu alanda para var diye.
Wordpress tema satanlara bakın, onları örnek alın mesela, her sektörden ihtiyaç duyulan alanları belirlemişler. Farklı sektörlerde seri tema yapıp satışa sunuyorlar.
Hemde güzel meblalar haa, millette çatır çatır alıyor.
Smm scriptleri görev scriptleri makale scriptleri firma scriptleri hesap satış scriptleri Nakliyat scriptleri vs. doyuma ulaştı artık.
Wordpress kategorisinin her zaman alıcısı var vede var olmaya dvm edecek fiyat ne olursa olsun.
Para kazandırıyor diye asıl işinizi bi kenara koyup takipci satmaya görev sitesi açmaya kalkarsanız, ordan da beklediğinizi bulamayınca bunalıma girersiniz.
Acizane tavsiyem asıl işinize yönelin, iyi bir analiz gözlemleme yapıp sektörel scriptlere yönelin yada wordprese.
Ve en önemlisi yazılım bilginizin kıymetini değerini bilin hocam
Bol kazançlar diliyoru.