1.4 frey veya urban paket hakkında fark varmı ayrıca yokuşlarda vs bu araç nasıldı çıkabiliyormu takılıyormu? Uzun yollarda nasıl bir araç? arka koltuk olarak pejo 301 mı geniş egea mı?
Benim kullandığım 1.4 en baz versiyonuydu. Websitelerine göz atarsanız en azından donanımsal farkları görebilirsiniz. Yokuşlarda gayet tıkır tıkır çıkıyordu; boğulma gibi bir durum görmedim. Uzun yolda yorarsa sizi belden dolayı yorabilir belki koltuğun biraz sert olmasından dolayı. Şuan gözünüm önüne getirdiğimde iki aracıda Egea daha geniş. Hem ön konsoldaki sürücü ve yolcu için hemde arka taraftaki yolcular için. Hep 301i gömüyormuş gibi oldum ama bunlar kullandıkça gördüğüm artılar eksiler hocam. 301 biraz daha filomsu, yani aile veya solo için pek mantıklı değil. Ama Egea biraz daha ben aile arabasıyım diyebiliyor. Sadece Egeanın 1.4ündeki sıkıntım fazla yakmasıydı. (İstanbul içi - dur kalk trafiği) Egeanın 1.3leri gitmez, az yakar; 1.4leri gider çok yakar, 1.6ları zıpkın gibi gider orta düzey yakar.