Hocam protestoya tepki gösterdim, veganlığa değil.
Tam aksine vegan beslenmek dünyanın en iyi beslenme şeklidir kolesterol yok bir şey yok tertemiz.
Protestoda hayvanların öldürülmesi vs. alakalı olduğunu gördüm yani bitkilerin öldürülmediğini mi düşünüyorlar? Kanlı olmadığından pek çekici gelmiyor. Bu evrende tek et veya tek ot yiyen canlılarda biz değiliz.
" onların üretiminin yapıldığı alanlarla ve ordan çıkan gazlarla neler yapılabilirdi bir öğrenseniz" bu konu hakkında bilgim yok hocam açıklarsanız merak ettim sevinirim
'Bir inek günde 100-200 litre kadar metan gazı çıkarıyor' Bazı uzmanlara göre inekler günde ortalama 100 litre ile 200 litre arasında metan gazı çıkarıyor. Bazı uzmanlar ise bunun 500 litreye kadar çıkabileceğini söylüyor. Bunun bir arabanın bir günde yaydığı metana eşit olduğu belirtiliyor. ve bunları kesilirken bu miktar çok daha yükseliyor aynı zamanda kurulan fabrikalar ve bunları bu şekilde üretmek için yapılan tesisler ormansızlaşmanın en büyük nedeni bu alanlar yeşillik olsaydı dünyadaki yeşillik oranı çok çok yükselecekti detaylı bilgiye :
https://www.youtube.com/watch?v=3RPS...anadaGeyikleri adresinden ulaşabilirsiniz.