Yapılan ödevi hiç bir öğretmen çalmaz diyebilirim hocam. Hocaların zamanı olsa ya kendileri icat ederler yada öğrencilerle beraber o işe girişirler.
Ayrıca hazırlamış olduğu projenin örneğini e-posta aracıyla kendi hesabına veya size göndersin. Proje sahibinin kim olduğuna dair elinizde kanıt olur.

Bir şey daha ekleyeyim zaman ayırıp bir prpje geliştirebilen kişi bir başka proje hatta daha iyisini geliştirebilir diye düşünüyorum. İnsan oğlunun beyni bir kere harekete geçti mi durdurulamaz bir güce sahiptir.

Proje fikirleri:
Dolandırıcıların dolandırdığı kişileri dolandıran dolandırıcıları dolandırma yöntemi. Söylerken biraz saçma geldiğinin farkındayım ama ülkemizde böyle şeyler daha önce olmuştur

İsrail'in yok edilme projesi

Dron ile yangın söndürme

Banyoda ne kadar su harcadığını, ne kadar süre durduğunu hesaplayan bir fiskiye. (Ne kadar su faturası girdiğini ispatlamak için)

Son olarak ve en önemlisi: Projeyi buradan paylaşamayacağım. Eğer yeğenin gerekli projeleri bulamaz isePM'den yaz hocam projeyi söyleyeyim.
Bu fikrin sahibi %100 benim. Hocanız beni bulsun ortaklaşa hayata geçirelim.
Kadın cinayetlerinin önüne büyük oranda geçecek bir proje. Hatta geliştirilebilirse İntihar gibi olayların da önüne geçilebilir.