Hocam Google 30₺ altında logo yapmaya da izin veriyor

Ayrıca lambo alıcısı ile Tofaş alıcısı bir değil ama script sektöründe öyle. Ben bir e ticaret scripti yapıp r10 dışı yıllık 8000 den satabilirim ama r10 da satamam değil mi

Demek ki Google ile r10 karşılaştırması hiç benzer değilmiş.
Şöyle örnek veriyim neden tüm paket satış siteleri (neredeyse %95 ) i nivusoft kullanıyor ? Piyasada çok daha ucuz scriptlerde var. Burda asıl anlatmak istediğim noktayı kaçırıyorsunuz. Scriptin gerçekten iyiyse , Pazarlamasınıda güzel yaptıysan zaten o scriptin satılmama imkanı yok. Belki yarın bir gün nivusoft dan çok daha pahalı ama gerçekten hakkını veren bir script çıkıcak ve piyasayı alt üst edicek ? Bu noktada scriptin fiyatı aslında çok etkili değil. Şahsen işe yaramayan kötü kodlanmış bir script 5 tl ye satılsaydı da almazdım.
Bu sektörde asıl önemli olan KALİTE ve PAZARLAMA
Yoksa x kişisi 30 tl ye satmış y kişisi 300 e satmış bunların önemi yok. Satılan ürün aynı ürün değil. Mesela , Trendyol n11 gibi pazar alanlarında dropshopping yapanlar bilir aynı üründen yüzlerce ilan açılmış. Bu noktada tüketici en ucuzu tercih eder . Ama script veya ÖZGÜN içerikli bir hizmetin bedeli belirlenemez. Kullanıcı hangisini beğenirse onu satın alır. Veya rolex saat, Aynı işe yarayan çok daha ucuz saatler de var ? Peki neden rolex ? Altın kaplamamı ? hayır, Saati farklı şekilde mi gösteriyor ? hayır. Asıl anlatmak istediğim nokta bu.
Siz forum dışı 1 scripte 8000 tl ye satabiliyor, aynı scripte forumda 300 e satamıyorsanız burda yöneliceğiniz hedef kitle yanlış demektir hocam. Satanlar çatur çutur satıyor forumda da başka yerlerde de. Ben büyük yazılım şirketlerinin hiç bir zaman küçük , şirketi bile olmayanlar ile yarıştığını görmedim. Adam bir kere ürününe ve pazarlamasına güveniyor. sadece aynı fonksiyonlara sahip, kıyrıtıktan scriptlerin 30 tl ye satılmasını önemsemezki. Adam kendi çıkarttığı sisteme güveniyor pazarlamasına güveniyor.
Sizde söylüyorsunuz tofaş alıcısı ile lambo alıcısı bir değil, Bu noktada tofaşı lambo fiyatına satmaya çalışmak mı , yoksa lambo üretmek mi asıl mesele ?