TAK3S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 U google gibi düşünün, Siz googleye reklam verip satış yaptığınızı varsayın, Siz 1000 TL ye satıyorsunuz belki ama başka bir yer 100 TL ye satıyordur aynı hizmeti. Bu durumda googleye ticket atıp, Bu adam ucuza satıyor benim siparişlerimi engelliyor diyebiliyor musunuz ?
Bu durumda yapılıcak tek şey arkadaşlar etkili pazarlama stratejileri kullanmaktır. Ortak bir pazar var ve bu pazarda kimimn ürünü daha FP ise onu tercih edebiliyor kullanıcı. Ama bu demek değildir ki tofaş ucuz olduğu için lamborgini satılmıycak ?

Olaya bu açıdan yaklaşmanızı tavsiye ediyorum. Herkes fatura kesemiyor aylık 100-200 belki ya geliyor ya gelmiyor. Mevcut sistemde şirket açmanın maaliyeti aylık 2-3k Arası. Devlet bu noktada vergi vermeyi kolaylaştırıcak bir sistem geliştirse zaten herkes vergisini verir diye umuyorum. Forumdaki çoğu kişi harçlıklarını çıkartmak için buralarda iş kovalıyor.
Hocam Google 30₺ altında logo yapmaya da izin veriyor Ayrıca lambo alıcısı ile Tofaş alıcısı bir değil ama script sektöründe öyle. Ben bir e ticaret scripti yapıp r10 dışı yıllık 8000 den satabilirim ama r10 da satamam değil mi Demek ki Google ile r10 karşılaştırması hiç benzer değilmiş.