Limonat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 ne maliye ne de rekâbet kurumudur.
Burası bir ticaret forumu, siz nasıl taban fiyat gelmesini istiyorsanız bir başkaları istemiyordur.
Kimsenin fatura kesip kesmemesini takip etme zorunlulukları yok. Sen forum açsan adamın fatura kesmesi seni niye alakadar eder? 100.000 üye 2-3 katı ziyaretçisi olan bir platformda bu tarz taleplerinizin karşılık almaması/bulmaması sizin talebinzi görmediklerinden değil tamamen kurumsal yapıyı korumak ile alakalıdır.
Bazı konulara eklenen taban fiyat baskın çoğunluğun talebi üzerine eklenmiş olmalı. Yoksa böyle o kategoride var bu kategoride yok mantığı ile yaklaşmamak gerekli.

Ayrıca bu olayın işlerinizi düşürmede ki payı benim düşüncem %15 20. Ülkenin ekonomik durumu hiç ama hiç iyi değil. Kimse bir şey almıyor / satmıyor. Hissettiğiniz şey aslında alım gücünün düşmesi. Örnek vermek gerekirse; Siz script satıyorsunuz, scripti genel olarak eyleme geçmek isteyen/ girişim yapmak isteyen/ ihtiyacı olan kişiler alıyordu önceden. Artık Eyleme geçmek isteyen / girişim yapmak isteyen insanların buna ayırabilecek bütçeleri kalmadı. Ben de dahil. Ben artık 1.000 $ da kazansam bu parayı kenara koyup değerlendiriyorum. Yarın kiramı ödeyebilecekmiyim diye düşünmeye başladık. Artık sadece ihtiyacı olan alıyor.

Script satışı yapmıyorum bu arada tamamen objektif olarak yapıyorum bu yorumu ve tamamı benim görüşümdür. Alıntılayarak, bana saldırarak ya da düşüncemin yanlış olduğunu belirterek yaptığınız eylemlerde sizin düşüncenizdir.

İyi forumlar dilerim.
Size saldırmam için sizinle bir diyaloğumuzun olması gerekir
Dostum da düşmanım da değilsiniz.

Fikrinize saygı gösteriyorum. Ayriyetten kimseyi şikayet etmiyorum.
Maliye ya da rekabet kurumu olduğunu söylemedim.
Fatura istemelerini söylemedim.

Biraz kafanızda kurup yorum yazmışsınız.
Keşke taleplerimi bi okusaydınız.