Ek olarak güncelleme gelirse; ücretli, ücretsiz geleceği belirtilirse daha iyi olacaktır.
scriptin değeri 200 ise ve kişi bunu 50 e satıyor ise buna biz müdahale edemeyiz.
Evet hocam bu konuda bir yandan haklısınız lakin bu konuda kötü niyetli insanlar çıkacaktır. Biz karışamayız derseniz diğer satıcıların haklarını nasıl savunacaklar?
Serbest piyasa kavramını kötüye kullanıp rekabet ortamını bozanlara karşı yaptırımlar yapması gerekiyor. Ortaklaşa fiyat indirip x kişisine iş yaptırmayacağız diye dolaşan kişi tipleri ortaya çıkmaya başladı. Buna yönetimin el atması gerekiyor çünkü yönetimden başkası diğer satıcıların haklarını koruyamaz.
Kendi kategorimden konuşursam lisans satış kategorisi tamamen bozuldu daha da düzelmez artık. Üste bahsettiğim arkadaşlarla aylarca uğraştık tam dedik taban fiyat geldi kurtulduk. Ama yine kurtulamadık çünkü farklı isimlerde method satışı yapılıyor.
Yani benim çok fazla umrumda değil ancak düzenlenmesi gerektiğini düşündüm.
Eğer kabul görmez ise ben de rekabet edebilmek için 150-200 farklı script çıkartır 30-50₺ den piyasaya sürerim artık.
Bunu kimseyi tehdit etmek için söylemiyorum. Rekabet edebilmek için yapmak zorunda bırakıldım maalesef.