Fatihh41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bilmediğim için sormak istedim, bu script konusunda nasıl bir fiyat belirleme stratejisi uygulanabilir? Sektör olarak mı özellik olarak mı yoksa kalite olarak mı? Mesela bir E-pin scripti ile e-ticaret scripti aynı fiyat mı olacak ya da yorum fal scripti vb. Burada istenen, sadece script ise eğer atıyorum taban fiyat 100 TL olmalı yani 100 TL den başlamalı gibi bir durum mu? 30 TL ye script alan zaten onun kalitesini de kendisi az çok tahmin ediyordur zaten diye düşünüyorum.
Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script için Kod yazımında alt limiti nasıl getirebiliriz sizce bu konuda var mı fikirleriniz?

Bir konuda öneri verirken. Nasıl uygulanması gerektiğinide tartışın çünkü ortada mantıklı bir sistem olması lazım. 3-5 kişiye göre kural değiştiremeyiz geneli düşünmek durumundayız. Öneri tamam fakat öneriden ziyade insanlar etkilenmeden isteklerin tarafımızdan nasıl uygulamaya konulacağı konusunda fikir vermek gerekiyor.

Grafik, Tasarım kategorilerindeki arkadaşlar da bu konudan dolayı sıkıntılarını ara ara dile getiriyorlar. Fakat hizmet sektöründe herkesi etkilemeden alt limit neye göre nasıl belirlenir onu tam bilemiyorum. Bir insan logoyu 100 tl ye de yapabilir 5000 tl ye de yapabilir.

Örneğin biz şu şekilde düşündük (daha önce @rowCount; ile yaptığımız bir telefon görüşmesinde)

SMM Panel - Spagetti 300₺
Kurumsal Firma Scripti - Spagetti 150₺ | Framework 200₺
E-Ticaret Scripti - Spagetti 400₺ | Framework 500₺

(Fiyatların tümü rastgeledir. Amaç nasıl uygulanacağı hakkında fikir beyan etmektir.)

Gibi gibi uzayabilir. Bunlar atıyorum en dip fiyatlar olur daha fazla kaliteli olduğunu düşünen üzerine koyar.
Ama bu bir yazılım sonuçta 30₺ den yazılım mı olur el insaf.

İyi forumlar.