Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 satır html ile bir form yumağına script denen yerde bundan iyisi beklenemez. "Script"in tanımı iyi yapılırsa alt limit de olabilir, neden olmasın. Aksi durumda bence bir şey beklenmesi uygun değil.

Diğer r10 ilgilenmiyor modundaki arkadaşlara da tavsiyem, forumu önerilerinizi kesin yerine getirmesi gereken bir yer olarak görmemeleridir. Bazı öneriler mantıklıdır, bazıları yapılabilirdir, bazıları forumun kendi stratejisine uygun değildir ya da sağlıklı uygulanabilirliği yoktur. Bir öneri olunca ille de yerine getirilecek diye bir şey yok. Ama öneri toplamak için açılan bir konu başlığı var, oraya bakın, üyelerden gelen tonla öneri makul görülüp yerine getirildi forumda; hakkını yemeyelim.
Ben kendim icin konusmak gerekirse, o konuya da yazdim fikrimi, Coskun bey e özelden de yazdim. Hani bana dönülse "Arkadasim malesef söyledigin bize mantikli gelmedigi icin öyle bir sey yapamayiz" gibi bir mesaj atilsa ona da raziyim. Tabi ki her istedigimiz olamayacak ama önemsendigini bilmek de güzel olurdu Saygilar