Merhabalar,

Artık script satış kategorisinde bir taban fiyat olması gerektiğini düşünüyorum.
Olsun demiyorum değerlendirilsin istiyorum ancak bir türlü değerlendirmeye gitmiyor sanırım.

Artık ben r10'a script yazmaya korkar oldum.
3 yıl civarıdır r10 üzerinden firma döndüren birisi olarak artık bu kategoriden ümidimi kesmiş olup alternatifler aramaya başlamış bulunuyorum.
Uzun süredir eşe dosta r10, r10, r10 öneriyorum başka bir şey önermiyorum ancak artık kendim kullanmadığım bir yere öneremiyorum.

Yanlış anlaşılmasın mesela başka sektöre iş yapanlar için hâlâ öneriyorum. r10 Dünyanın En Aktif Webmaster Platformu sonuçta.
Ancak script satışı yapacak birisinin mahalle arasında kahveden çıkan amcalara script satması daha olası bir hâle geliyor.

R10'a veya r10 yönetimine bir laf etmiyorum aksine hem forumu hem yöneticileri gerçekten içten seviyor taktir ediyorum.
Ancak bu kategori çok sorunlu bir hâl aldı artık.

Fiyatı uygun tutup sürümden kazanalım dediğimiz fiyat 300₺ ise 10 kat aşağısına kalitesiz bile olsa bir yazılım oluyor.
Son kullanıcı genelde yazılımın kalitesi ile pek ilgilenmiyor. Aynı şey olarak değerlendiriyor.
30₺ ye smm panel script satılıyordu mesela bir ara. KDV yok bir şey yok.

Gerçekten içler acısı bir hâl aldı.

Artık bu konunun bir değerlendirilmesini talep ediyorum, gerçekten içim doldu artık.

Kusura bakmayın normalde etiket atmayı sevmem ancak başka çâre kalmadı. WhatsApp üzerinden yazıp vaktinizi çalmayı da istemiyorum buradan bildirmek istedim.
@Coşkun Çetin;

İyi forumlar dilerim.

Alıntı
Script satış kategorisinde bazı meslektaşlarımız konularında haksız rekabet oluşturacak şekilde "Konu Gösterimi/Görüntülenme" basıyorlar. Aynı ay başlayıp benden sonra satışa başlayan bazı insanlar benim konum 3K iken kendi konusu 1M oluyor. Bunun doğal yolla olması imkanı dahilde değil. Her ne kadar görüntülenme olsada müşteriyi aldatacak bir unsur görüyorum. Buna acil müdahale edilmesi gerekmekte.

Rica etsem bunuda konuya ek olarak eklersen sevinirim. [COLOR=#EE0743 !important]@Kiraz[/COLOR];