Merhaba,
BTC son günlerde gerek düzeltme ile gerekse manipülasyonlarla düşüşe geçti. Bu düşüşün hem keriz silkeleme hem de BTC'nin asıl yükselişinin zeminini hazırladığına inanıyorum.
Aşağıda gördüğüm üzere bir regresyon kanalı oluşmuş ve günlük grafiğe göre BTC fiyatının 40.000 seviyelerine gelmesini umuyorum. Şayet o seviyede güzel destek görür ve yükseliş trendinde devam etmeye kararlı olursa 39.281 seviyesine stop koyarak alım yaparım. Fake çıkış yaparak trend kırılımı ile düşüşe geçerse zararı minimalize ederim. Stop patlatıp tekrar trend üzeri çıkışa geçerse yeniden alım yaparak aynı stop seviyemi ayarlarım. Bu işlemlerde küçük zararları kabullenerek büyük resme odaklanırım.
Tabii bu senaryonun gerçekleşmesi için 44.000 desteğinin kırılması gerekiyor ki trend çizgisine geleceğini umduğum için beklentim 40.000 yönünde.

Geleyim olumlu tarafına. Aslında BTC üzerindeki manipülasyonlar fiyatı bir an önce yükseliş trendinin dip seviyesine getirmek istiyor olabilir. Benim önceliğim müneccim olup BTC'nin hareketlerini çözmek değil, balinaların neleri nasıl istediğini anlamak. Bu şekilde onların pastalarından ufak paylar almayı becerebiliyorum.

Not: Bu piyasaya gireli sadece birkaç ay oldu ama kaç tane eğitim satın aldım, kaç eğitim videosu izledim, kaç kişiden birebir eğitim aldım bilemiyorum. Hala daha hiçbir şey bilmediğimi düşünerek yeni eğitimler almaya devam ediyorum. Ben kendi analiz tahminimi ve gelişmeler doğrultusunda paylaştım. YTD yazmak yerine şu cümleler ile konuyu sonlandırmak isterim:
Lütfen değil benim, kimsenin analizine göre işlem yapmayın. Bunu yaparak kumar oynamış oluyorsunuz. Okuyun, izleyin, öğrenin ve kendi analizlerinizi hazırladıktan sonra bir şeylerden emin olup trade edin. Çünkü gerçekten uçsuz bucaksız bir dünya ve en ufak hatanız sizi terste bırakıp günler, haftalar, aylar belki yıllarca beklemek zorunda bırakabilir.
Kimin, kimlerin eğitimlerini aldınız diye sorular almıştım. Yüzlerce eğitimle karşılaşabilirsiniz ve çoğu kripto para fenomenine ait eğitim videolarını satın alabilirsiniz. Ben neredeyse hepsini aldım ama bu piyasanın en iyisi olarak gördüğüm Kıvanç Özbilgiç hocanın derslerini takip ediyorum. Aynı videoları gerektiğini defalarca kez izliyorum. Kıvanç Hoca'nın eğitimleri ücretsizdir ve Youtube üzerinden takip edilebilir.

Sevgiler.