Stock market ile alakalı bir şey demez, diyemez ama kripto paralar için -en azından Amerika'da- bir regulasyon olmadığından dolayı şu anda bol keseden atıyor. Fakat milyar dolarlar harcadığı SpaceX ve Tesla projelerini kriptolar için çöpe atacağını düşünmüyorum. Geçtiğimiz günlerde Dogecoin ile 1 yıldan fazla bir süredir ilgilendiğini okumuştum. (nereden okuduğumu hatırlamıyorum, güvenilir olmayabilir.) BTC başta olmak üzere BTC ile bağlantılı olarak diğer kriptopların da düşmesinin nedenlerinden biri Elon Musk olsa da arkada uzun zamandır beklenen 2008 krizi benzeri bir krizin kapıda olmasıdır. Elon, bunu tetikleyen etmenlerden birisidir. Amerika'nın bu pandemi süresinde sürekli para basarak halkına ve başka ülkelere dağıtması, devalüasyonun alıp başını gitmesi, başkanlık seçimleri nedeniyle parayı elinde tutan cumhuriyetçilerin Biden'a karşı stock marketi sekteye uğratma çabası vs.. ayrı ayrı etmenlerdir. Tabii Elon Musk, kafası hoşken de bir şeyler yemiş olabilir ve onu düzeltmeye de çalışıyor olabilir bu şekilde davranarak. Bu da ayrı bir şey tabi.