Kıymetli r10 üyeleri. Cümleten selamlar.
Malumunuz uzun süreli uğraşlarım neticesinde (2 sene oldu) biraz pahalıya patlamış olsa da (750 TL) google adsense den onay aldı sitem. Tam bu mutluluğu yaşarken google pay de ödeme yöntemi ekleyemiyor ve bir türlü kendimi google'a doğrulatamıyorum.

Sorun şu ki adsense, gelirlerini hesabına yatırmam için seni doğrulamam lazım diyip google pay'e beni yönlendiriyor. Orada da eskiden kullanmış olduğum şu an mevcut olmayan bir kart bilgim var. Yeni kart/hesap ekleyemiyorum. Çünkü google pay beklenmedik bir hatayla karşılaştık diyip OR-İEH-01 hatası veriyor.

Dönüp hesabımı kimlikle doğrulayayım diyorum. Kimliğimin (eski kimlik) fotoğrafını çekip yolluyorum yine doğrulamıyor.

Bıkkınlık gelince ben de acaba pinli adsense alsam sorun çözülür mü diye düşündüm?

Burada sormak istediğim soru şu:
1.pinli adsense alacak olursam sorunum çözülür mü?
2. Site adsense onaylı olup reklam vermeye devam edebilir mi?
3.diyelim ki site devam etti reklam göstermeye pinli adsense alırken dolandırılabilir miyim? Nelere dikkat etmeliyim?
4. Tr pinli UK pinli arasında bir fark var mı?
5.Pinli adsense aldım diyelim, sitenin bağlı olduğu gmail hesabını değiştirmem gerekir mi yoksa sadece ödeme yöneticisimi mi değiştireceğim?
6. Böyle bir durumda halihazırda onay almış siteye "çift hesap kullanıyorsun" diye ban gelir mi?

Hepinize teşekkür ederim. Sevgiler saygılar.