Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar dusmesine ragmen hala guzel bir kar var elimde. 0.00001400'den biraz alim emri vermistim. Simdi 0.00001200'den tekrardan verdim.
Aslında her düşüş bir fırsattır ☺


Cemib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5k dolarlık almıştınız sanırım hala elinizde tutuyor musunuz? Ayı sezonuna giriyor olabilir miyiz acaba?
SOPR henüz 1’in altına düşmedi. Aşağı yönde kırılım olduğunda sattım. Saatlik mum bar SenkouSpanB’yi yukarıya keserse ve bu kesişme esnasında ChikouSpan bulutun üstünde ve boşta olursa, destek seviyesine yakın ise yeniden alım yapacağım.


MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hemşehrim senin de geçmiş olsun demen bir şeyler uyandırıyor, şimdi millet sana uyarak gecesini uykusuz geçirir bu yüzden böyle yorumlar yapmak yerine millete umut vermeden bekleyelim demek daha mantıklı
Millete bir mesaj vermek zorunluluğu hissetmiyorum, olabilirlikleri paylaşıyorum. Formasyon aşağı yönde kırıldı ve sert bir düşüş oldu. Ben her düşüşte bir miktar daha alım yaparım. Başkasının sözüne bakarak alım - satım yapanlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar. Altını çizerek tekrarlıyorum; alın ya da satın demiyorum, aldım, alıyorum, sattım, satıyorum diyorum.