Shiba binance'da listelenmesi duyurulduğundan hemen sonra buradaydım. Burada bir çok arkadaş gereksiz yere insanları pumplıyorlardı, hatta bir tane twitter şaklabanını da paylaşıp duruyorlardı.
Bundan sonra eski fiyata dönmesi çok zor ama bitcoin düzelteme yapıyor tekrardan hafif bir toparlama gerçekleşecek en az hasarı orada alırsınız gibime geliyor.
-%25'den satış emrini verin, binance uygulamasını silin yoksa kafayı yersiniz.
Arkadaşlar bu tarz konular açmanızda ki sebep nedir mesela ? Kripto para kar marjı yüksek olduğu kadar zararı da öyledir. Kar ettiğinde durmayı bilmiyor çoğu, zaraar ederkende zararı kabullenmeyi. Bekleyen kazanır,yada kaybetmeyi göze aldığınız paralarla girin.
Shibayı gate'deyken 1 sıfır atmadan öcne aldım %60 kar ettim satmadım düşmeye başladı kardan zarar ettim yine satmadım en son hesabı felan sildim uzun vade tutmak istedim bir ara baktığımda paramın 10/8'i yoktu ve yüklü girdim. Ama yine sorun etmedim 15-20 gün sonra aynı rakama ulaşmıştım. Bir yatırım yapıyorsanız riske atabileceğiniz paralarla girin.
Bu şartlart altında bozmak delilik olur. Şöyle ki zaten ana paranın 1/4 ü erimiş durumda. Yani satarsam daha beter, satmazsam şansımız var.
1 haftaya kadar toparlar diye ümitleniyorum. Bakalım hayırlısı olsun.
Şöyle söyleyim yok olmaz.
Shibayı 12 dolardan 1 küsür milyon almıştım.
4 dolara kadar düştü para yaklaşık 3 katı kadar.
Heralde dedim coinin işi bitti.
3 gün sonra bi girdim bişey olmuş 37 dolar oldu.
6 gün sonra 80 dolardı.
sataydım iyiydi daha yükselir diye bekledim şimdi tekrar 30 dolara çekti.

Bence tekrar yükselecektir hatta eski yerinden daha yüksesk yerede gelebilir.
Tabi siz bilirsiniz , herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir.
Hah, yaşayın. Bende öyle düşünüyorum. Genel token ya da coin izlenenimlerime göre zirveyi yaptıktan sonra düşenler tekrar o zirvenin üstüne çıkıyor. Ama bilinmez artık garantisi yok hiçbir şeyin. kumara girdik bonusa denk gelirsek ne âlâ.