Yazdığım postu önce dikkatli okumanızı tavsiye ederim 2 aydır yaşadığım problemleri dile getirdim. Sunucu içinde kaybedilmeyecek verilerim var tabii ki burada haklı olarak çözüm arayacağız lakin neden belirtilen saat öncesinde yapılacak bir çalışma için önlem ve yedek için bilgi alamıyoruz ? şahıs bize yedek alın dosyalarınızı kaydedin diye bir bildiri mi yayınladı da benim haberim yok ? zarar sizin tarafınızdan olsa(zararım büyük) aynı şekilde susacakmıydınız ?
Konuda gereksiz bir polemik yaratmanızın anlamı yok, nasıl ücret iadesi aldıysanız ve güzellikle uzlaşma sağlayıp elimden geleni yaptıysam ve sizi nakdi olarak zarar uğratmadıysam aynı hassasiyeti karşı tarafta yapmak zorunda giden sizden değil bizden gitti sunucu da o yüzden gereksiz yorum yapmayın.
Müşterilerinin verilerinin silinmesini istemeyen profesyonel bir firma müşterilerine her türlü iletişim aracı ile kontak kurup yedek almalarını dosya kaybı yaşanabileceğini bunun için önceliğin müşteriye ait olduğunu ve dosyalarımızı yedeklememiz gerektiğini bize her türlü iletişim aracılığıyla bildirmek ile mükelleftir. Anlayış ile 2 aydır karşılıyor ve hiç bir şekilde kendilerine bir baskı yapmıyordum zaten. Bu yapılan iletişim eksikliği ve belirtilen süreden daha erken bir zamanda bakıma alınıp hiç bir bilgi ve iletişim olmadan bunların yapılması beni zora sokar benim kaybettiğim dosya ve emeğin karşılığı arkadaş geri getirebilecek mi dc'de problem çözülmez ise ? eminim ki umrunda bile olmayacaktır o yüzden lütfen ezbere konuşmalayalım.
Biz zaten dediğimiz gibi "yedek garantisi" sunmadık, yedek tutmadık.
Her müşteri kendi yedeğini almakla
"MÜKELLEFTİR".
"
şahıs bize yedek alın dosyalarınızı kaydedin diye bir bildiri mi yayınladı da benim haberim yok ? "
- Biz işin bu noktalara geleceğini bilseydik zaten size yedek aldırırdık, hatta reboot atmazdık.
Sorun şuan cihaza reboot atmamız, reboot atmasaydık belki 1 sene boyunca çalışacaktı cihaz, belki de ilerde bir yerde aniden kesilecekti sunucu patlak verecekti bir yerde.
Yani tamam tepkinizi anlayabiliyoruz fakat bizde uğraşıyoruz.