Memnun edecek düzeyde referans olabileceğim, eski ortağımın firması prefabrik, çelik ev ve konteyner ev yapıyor. Ciddi referansları var. Bir mail ya da whatsapp numarası verirseniz örnek çalışmalarını, hali hazırda devam eden projelerini ve irtibat bilgilerini paylaşabilirim. Fakat size acizane bir kaç tavsiyem var. Mesleğiniz, maddi-manevi yaşam koşullarınız nedir bilmiyorum ama hayatının son 15 senesini iflaslar sonucu maddi ve manevi kayıplar ve itibar kayıpları neticesinde ağır depresyonlar yaşamış, yeri gelmiş küçücük bebeğine bir lokma ekmek götürmekten aciz duruma düşmüş, iş hayatı tamamen bitmiş, tüm dostlarını kaybetmiş, eskiden cebine yüzlerce binlerce lira koyduğu insanların üç beş kuruş fitre ve zekatına ihtiyaç duyar hale gelmiş ve hali hazırda da bu halinden yukarı bir çıkış ümidi görünmeyen biri olarak, şahsen hayatta tek üzüleceğim şeyin sevdiklerimin sıhhatinin tehlikede olması diye düşünür ve bununla teselli bulurum.

18 yaşımda rahmetli babam arabamı aldı ve vefat etti. O yaştan sonra 42 değişik otomobile bindim. Arabasız gezdiğim süre 30 senede belki 1-2 ay idi. Şimdi bırak arabayı bisiklet alacak param yok. Ama umrumda değil.

Af edersin WCye kendim gidebiliyorum, yemeğimi kendim yiyebiliyorum, az da olsa üç beş kuruş kazanmak için mücadele edebiliyorum ya... Hamd ü senalar olsun.

Uzatmak istemiyorum. Ancak kırsalda yaşamak elbette çok güzei ve sana da iyi gelecektir. Yine de hesabını kitabını dikkatli yapmak lazım. Tebdil i mekanda ferahlık vardır. Ama illa kırsala taşınmak şart değil. Kısacası çözüm kendi içinde. Çocukluğuna bak, orada seni en çok mutlu eden olayları hatırla. O ana benzer bir yaşantıya yönelik adımlar at.

İnsanın çocukluğu ana vatanıdır. Sıkıştığı yerde kurtarıcısı olacak nokta orasıdır. Aynı oyunlardaki Check Point gibi. O noktayı bul. Haddim olmayarak kendi tecrübelerimden de yola çıkarak ve çok kişide işe yaradığını gördüğüm tavsiyeyi yazmak istedim. Kusuruma bakma.

Şifalar ve mutluluklar diliyorum.