AMP'nin SEO ile bir bağı yok bunu belirtelim sonrada yanlış anlaşılma oluyor. Ama şunu da iyi bilmek gerekir AMP Hızlı açılan mobil sayfa olduğu için kullanıcı girdiği siteyi amp ise 2 saniye süre iler karşısına geldiğinde memnun kalıyor. Yeni güncelleme de Site hızı ve kullanıcının sitenize karşı göstermiş olduğu davranış çok ama çok önemli. Hemn girip çıkıyor mu? Yoksa sayfalar arası sörrfff mü ediyor
@Peace; haklı. AMP her zaman önemliydi.
Çok haklısınız ^^ Herkes haklı ama bende haklıyım.. neden mi?
Diyorumki günlük 3-5-10 hit alan arkadaşlar oylece beklemek yerine amp kursun şansını denesin ben kurar kurmaz faydasını gördüm diyorum tekrar soyluyorum basit düzeyde ve genellikle haber siteleri icin söylüyorum bunu adam senin logona adına bakmıyor ki? habere bakıyor hmm diyo çıkıyo onemli olan amp olması o sayfanın hızlı açılması kullanıcın haberi kolayca okuması?
Ayrıca ben forumda bircok bilgi paylasıyorum her türlü bilgiyi paylaşıyorum ve hepsini bizzat yapıyor faydasını görüyor sonrasında sizlerle paylasıyorum ve kimse yapmak zorunda degil sadece siddetle öneriyorum dedim eklentiyi kurup ayarları yapmak sizin elinizde.