Yaklaşık 2 aydır
@eniyisunucum; adlı arkadaşın, firması
www.eniyisunucum.com üzerinden sanal sunucu kullanıyorum, ilk başta hiç bir problem yoktu fakat sunucu git gide performans kaybetmeye başladı, her sorduğumda iso ile alakalı, yazılımsal bir problem yok, sunucuda sorun yok gibi dönüşler aldım daha sonra olay windows update olayına döndü halbuki ben update falan istemedim. Dün whatsapp üzerinden durumu yine dile getirdim. gece saat 02:00 - 02:30 gibi bakıma alacaklarını söylediler. Performans iyileştirmesi yapılacakmış. Tamam dedik, tam sunucuda işlem yaparken birden sunucum kapandı, zaten zor bela iş yapıyoruz hemen whatsapptan yazdım bakım saatini 01:30'a çekmişler hiç bir bilgim yoktu ve yaptığım işleri dahi kayıt edemedim. Arkadaşlar hesapta discord ve forumdan bilgilendirme yapmışlar, ne discord sunucularını bilirim ya da girmişliğim vardır, ne de foruma sürekli bakabiliyorum. Gelen ne bir bilgilendirme SMS'i ne bir Bilgi Maili hiç bir şey yok ortada. Öylece tüm işlerim yalan oldu hiç birini kayıt edemedim. Bunu yazdığımda kaale bile almadılar. Sinirlenip yatıp uyudum bugün sunucuya erişmek istedim fakat ne sunucuma ne sitelerine erişebiliyorum. siteleri cloudflare hatası verip duruyor bağlantı yok sunucum kapalı, whatsapptan yazıyorum cevap yok. Bu kadar amatör bir firma olamaz kesinlikle bir sonra ki farklı bir firma ile çalışacağım bunu normalde buraya yazmayacaktım lakin hiç bir bilgi alamıyorum. Kesinlikle kendileri ile çalışmanızı tavsiye etmiyorum.
BUGÜN YAZDIĞIM MESAJLAR VE DÖNÜŞ ALAMADIM YİNE
@HostingSepetim; &
@eniyisunucum; Kendileri müşterilerinin verileri silinmesin diye uğraşıyor, bunlar her firmanın başına gelebilecek durumlar sizin anlayışla karşılamanız gerekmekte en hızlı çözümü bulacaklardır eminim.