1. olarak siz kimsiniz ?
2. olarak neden multi bir hesapla cevap veriyorsunuz ? ben
@eniyisunucum; ile iletişimdeyim sizinle ne gibi bir muhabbetimiz oldu ? neden siz bu konuya cevap verdiniz.
Hala daha amatörce cevap vermeye devam ediyorsunuz sizin discord kanalınızı takip etmek zorunda değil insanlar ya da forumda acaba ne post atacaklar diye beklemekte zorunda değiller. Ne bir bilgilendirme SMS'i ne de bir mail hiç bir şey yok. 2.30 dediğiniz bakımı 1 saat geri alarak tüm işimi zaten elimden aldınız ayrıca sunucuda 3-4 gb yedek dosyam vardı ham halde umarım sunucu açıldığında bunlar silinmemiş olur yoksa ciddi olarak şikayet konusu açacağım. Zarar üstüne zarar yaşatmaya hakkınız yok. Hatta mümkünse oluyorsa ip adresim belli sunucumu 15-20dk aktif edin ben yedeklerimi alayım sonra ne yaparsanız yapın. Dosyalarım umarım silinip gitmez.
Bizim kim olduğumuz konusunda şöyle iza edeyim;
@eniyisunucum; üyeliği EniyiSunucum'a önceden ortak olan Osman Korkmaz'a ait bir üyeliktir.
R10 üyelikleri kişisel bazlı olduğu için o üyeliği kullanmıyoruz ve bu durumu Moderator'lerin bilgisi var.
"Zarar üstüne zarar yaşatmaya hakkınız yok." - Cihaza açılmasın diye kulağına fısıldamadık maalesef, eğer bilginiz varsa gelin veri merkezine birde siz açmayı deneyin? "Hatta mümkünse oluyorsa ip adresim belli sunucumu 15-20dk aktif edin ben yedeklerimi alayım sonra ne yaparsanız yapın. Dosyalarım umarım silinip gitmez. " - Sorun zaten cihazı açamamız, cihaz açılsa sizin içeride bulunan sanal sunucunuz yani VM'iniz de diğer VM'ler de aktif edilecek. https://youtu.be/mbdXk3KXUbU
Cihazda yaşanan sorun budur, IBM'in kendi forumu üzerindeki çözümler denendi, ekstra olarak yorumlarda 1-2 çözüm seçeneği sunan var onlar da denendi, buna ek olarak kendimizde denedik.
Dediğimiz gibi eğer bilginiz varsa COMNET DC'ye gelin siz çözün, biz zarara uğratıyorsak.