İyi akşamlar😊
Konum başlıktan da görüldüğü gibi kızlar hakkında..
Birçok kız tanıdım beraber oldum fakat hâla kizları anlamış değilim aslında onlarında beni

Sevgiliimden örnek veriyorum meselâ bugün 3. Tanişma yıl dönümümüz ve koronadan dolayı video hasırlamak istedim kendilerine. 3 sahur ve 1gün bayramımı feda ettim sırf video için

Videolar çok güzeldi gercekten profesyonel hazırladım. Bide şakşaklı söz tabi😂
Sıra geldi bu güne neuse gonderdim videoları bi video 100MB toplam 4 adet hazirladım o kadar kaliteliydi ki yatmadim videoyla ugrastım. Neuse gonderdim falan "Hmm güzel" "buda gercekten cok guzel" tesekkür ederim. Oda sadece 2 satır bisey yazdı ve hiç ama hiç samimi bi yazı değildi. Ben yazmisim oda karsilik olsun diye yazmis gibi gorunuyor. Ee sen geçenki yıldönumumuzde video cekmistin bu sefer cekmedin mi dedim guzel bi söz yazmadin mi falan. Yok dedi uğrasacak zamanim yokdu dedi ögrencisin koronadan dolayi herkes evinde. Misafir desen yok yasak var. Acaba bu tek bana ozel olan bisey mi daha öncekilerde boyleydi😂 ilgi gostersek şımarıyorlar. Yanlisda olsa bi Laf söylesek sımarikligindan etmedik laf birakmiyorlar

ilgi gostermesek deger vermesek sevmion diolar. Kiskansam kisitliyorsun biktim derler kiskanmasam da olmaz😄 BU KIZLAR NEDEN BÖYLE😂 Ne yapalim biz artik bunlara. Nasil memnun edelim daha.
Yok mu forumda bi kız da bi akıl verse bize
Biraz konusalimmi bu konu hakkinda..