Merhabalar İbrahim kardeşimizden bu programı geçen sene almıştım. Bu sene diğer bilgisayarıma da aldım. Bu güncellenmiş hali cidden başarılı olmuş. Farklı mail adreslerini girip bu maillere maillistten ayrı bir bölümünü (ben 400er adet olarak giriyorum) ekletip başlatıyorum. İşime gücüme bakarken program otomatik olarak mailler arası geçişi de sağlayıp istediğim kadar kişiye tanıtım maili göndermeme olanak sağlıyor. Pandemi sürecinden dolayı internet üzerinden tanıtımlarda da gerçekten olumlu dönüşler alıyor ve satışa çevirebiliyorum. Bir fabrikanın satış pazarlama sorumlusu olarak bunu benim gibi satış pazarlama faaliyeti yapan herkese de tavsiye ederim.
Not:
Gmail hesapları kullanıyorum. İşimle alakalı farklı mailler açtım. Bunların herbirinden 400er mail göndertip bir süre aynı mail adresinden gönderim yapmıyorum. Maillerimde sıkıntı yaşamıyorum bu şekilde.
**Tanıtım maillerinizde mail sonuna "Yasal Not: Maillistemizden çıkmak ve bizden bir daha mail almak istemiyorsanız bu maili "İPTAL" yazarak yanıtlamanız yeterli olacaktır. Rahatsız ettiysek özür dileriz. "
diye yazmanız iyi olacaktır. İptal yazıp gönderen mail adreslerini maillistemizden çıkartıyoruz.
Güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim.

Güle güle kullanın.
Kazancınız bol olsun.