ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok uzun yazacaktım ama vazgeçtim. bu deneyim denilen şey ille de yaşanılarak öğreniliyor. yaşayın öğrenin.
kısa yazacağıma geleyim.
"Teknik analiz teknik analiz olalı böyle zulüm görmemiştir."
hayatımda sizinki kadar saçma bir yaklaşım görmedim. elbette bu koinler düşer çıkar çıkar düşer ama bu kadar basit olabilir mi? bir de 20x kaldıraç diyorsunuz? bu kadar basitse o zaman insanlar niye çalışıyor böyle yapsın herkes zengin olsun. grafik mi yiyecek bu insanlar? yapmayın lütfen.
otomatik fx işlemleri yapan yazılım yapıp müşteri bazından 1000 dolardan satmış olan yaşlı bir abiniz olarak söylüyorum. Bilgisiz ve basit yaklaşımla para kazanmaya çalışan bir çok kişi sonuçta hezimet yaşar. Arada geçici süre kazanç elde edilmesi bu işin sürdürülebilir olduğu veya mantıklı olduğu anlamına gelmez. Lütfen kumarın bile çabasız bilgisiz olmayacağını anlayın. bir işin hakkını verin.
Allah yardımcınız olsun.
Hocam evet dışarıdan bakınca böyle gözüküyor bende sizin yerinizde olsam böyle dünürüm. Ama işin içinde yine analiz vs var. Video veya detaylı anlatım yaparsam size de atarım. Kaybedersem de 16 dolar kaybetmiş olurum hocam. Bilinçsiz bir ilem yapmıyorum.