Merhaba,
r10 üzerinde bir şikayet konusu hakkında mail yolladım geri dönüş alamadım yetkililer bu konuya bakarsa sevinirim.
R10 da olmayan bir şikayet konusunu r10 taşıdım ve
@ymazmustafa;denilen dola***** arkadaş autovm ile ilgili kurulum yapamıyordu fiberserver dan aldıgı dedicated bana attı ve ricada bulundu yaparmısın ve tarafımca tüm isoları teker teker yükleyip iso kalıpları nasıl olur vs söyledim ve discord üzerinden ekran paylaştım ve yaptık karşılıgında whmcs esxi modulu istedim kabul etti ve daha bizim hesabımıza gelmeden biz kendisine güvenerek verdik ve kendisi bize değil modulu hiçbirşey vermedi arkadaş hakkında konu açtık autovm 3 kişi yaptık 3 kişinin hakkı olan bir olayı sürdük ve konu ile alakası olmayan bir arkadaş
@YazilimciBey; konuya girdi kendisi tanımayız etmeyiz şimdide trade'din kaldırılmasını istiyor ve ilgi alakam yok diyor onu es geçtim yetkili moderator bu konu r10 dısında demeden biz kendilerine ticaret yaptık ve trade attık negatif dedikten sonra bu konu r10 dışındadır ve hiçbirşey yapamayız dendi kendileri ve kendilerine mail vb herşey attım bildirim olarak ozaman tradelerin kaldırmasınıda istiyorum dedim kendileri 7 gündür geri dönüş sağlamadı trade'ler kalkarsa sevinirim.