@isimkaydet; 'e çok ama çok teşekkürüm var.
Kendilerinden hem denemek hem faydalanmak için 3 aylık free hosting almıştım. Sanal pos entegrasyonunda sorun yaşadım sonra panelden destek açtım. Sanal posun ,siteye ulaşmasında bir problem var mı diye . Böyle bir şeyin olmadığını ama inceleyebileceklerini söylediler callback dosyasını . Sonra zaman geçti bir baktım sürpriz ! Sanal Posun panelinde her sipariş başarılı gözüküyor callback değil

Kullandığım sanal pos firması gram destek vermezken İSİMKAYDET direkt olarak (kodlara müdahale edip) sorunu çözdüğü için çok teşekkür ederim. Destek taleplerine çok hızlı dakikalar içinde yanıt veriyorlar, 2 günde çözemediğim(iz) işi 1 saat civarında hallettiler . 3 Aylık ücretsiz hostingimin bitmesine yakın inşallah süresini uzatacağım. Size de İsimKaydeti deneyimlemeyi öneririm zaten belli bir süre ücretsiz hizmet sunuyorlar.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
Geleneksel web hosting firmalarının aksine kendimize ait kalifiye yazılım ekibimiz ile sizlerin, direkt kodlara müdahale gerektiren revizyon işlemlerinizde destek veriyoruz.
Bugün size ben destek verdim ama yarın başka bir arkadaşım yine aynı özveri ile çözüm üretecektir.